Uklanjanje Google Factory Reset Protection (FRP)

0
505

Uklanjanje Google Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonima

 

Uklanjanje Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonu je usluga koju ćemo Vam brzo i pouzdano pružiti u servisu mobilnih telefona MobiLuy u Jagodini. Uklanjanje zaštite prilikom vraćanja na fabrička podešavanja vršimo profesionalno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji Vam možemo precizno reći kada svoj Samsung mobilni telefon donesete u servis.

Factory Reset Protection (FRP) je funkcija koja se obično koristi iz bezbednosnih razloga. Ova opcija je važna ako je smartfon izgubljen ili ukraden, zbog toga što se, u slučaju vraćanja na fabrička podešavanja, telefon ne može koristiti bez korisničkog imena i lozinke za Google nalog. Factory Reset Protection je moguće aktivirati na mobilnim telefonima koji koriste operativni sistem Android 5.1 ili noviji, što važi i za Samsung telefone.

Dakle, ako ste Samsung mobilni telefon vratili na fabrička podešavanja, a telefon Vam traži da unesete podatke za Google nalog da biste mogli ponovo da ga koristite, to znači da je uključena opcija Factory Reset Protection (FRP).

To za Vas neće biti problem ako imate podatke za traženi Google nalog, ali ako se ne sećate sa kojim nalogom je povezan mobilni telefon ili ako ste zaboravili korisničko ime ili lozinku, svoj Samsung nećete moći da koristite dok se ne ukloni Factory Reset Protection.

Takav slučaj će verovatno biti i ako ste mobilni telefon dobili na poklon ili ga kupili od nekoga ko je na njemu koristio Google nalog i uključio pomenutu funkciju. U oba slučaja biće Vam potrebna usluga uklanjanja Factory Reset Protection.

 

Uklanjanje Google Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonima

Uklanjanje Factory Reset Protection (FRP) na Samsung telefonu u servisu MobiLuy u Jagodini vršimo brzo, pouzdano i bezbedno, bez ikakvih posledica po Vaš telefon. Nakon toga, svoj Samsung mobilni telefon moći ćete da koristite bez ograničenja i sa Google nalogom kojim želite.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here